Η πολύνεκρη τραγωδία όταν αεροπλάνο συνετρίβη στη Λακατάμια -  «Μια κοπέλα ψιθύριζε: πεθαίνω» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η πολύνεκρη τραγωδία όταν αεροπλάνο συνετρίβη στη Λακατάμια -  «Μια κοπέλα ψιθύριζε: πεθαίνω» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Είδα μια λάμψη, ένιωσα ένα δυνατό τράνταγμα και το κεφάλι μου χτύπησε στην οροφή του αεροπλάνου. Μετά σαν να αναποδογυρίστηκε το αεροπλάνο δυο ή τρεις φορές. Όταν συνήλθα βρισκόμουν 50 μέτρα μακριά από το αεροπλάνο».

Ο Νίκολα Πούλβερ από την Ελβετία, ηταν ένας από τους τέσσερις επιζώντες της αεροπορικής τραγωδίας, όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε ως αρχηγός της τουριστικής αποστολής από τη Δουκέρνη της Ελβετίας, συνεντρίβη στους λόφους της Λακατάμιας, στις 20 Απριλίου 1967.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στον Κυπριακό Χρονογράφο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

Μια ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία, λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κύπρο την 1η Ιανουαρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE